پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ دی ۱۳۹۶، ۱۳:۳۲

در پاسخ به گلایه شهروندان مطرح شد؛

نظارت بر بازار اردبیل با محدودیت نیروی انسانی مواجه است

نظارت بر بازار اردبیل با محدودیت نیروی انسانی مواجه است

اردبیل – رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: نظارت بر بازار اردبیل با محدودیت نیروی انسانی مواجه است.

سید حامد عاملی در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: کل نیروهای ناظر نظارت و بازرسی ما ۷۰ نفر هستند و به واقع با این تعداد نمی‌توان بر عملکرد کل بازار نظارت داشت.

وی افزود: بر همین اساس نظارت محدود به کالاهای خاص شده و در برخی مقاطع خاص سال نیز که برخی کالاها با افزایش مصرف همراه است، نظارت‌ها اعمال می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تأکید کرد: از سویی نظارت بر برخی کالاهای مصرفی از جمله گوشت، تخم‌مرغ و برنج به جهاد کشاورزی محول شده است.

عاملی تأکید کرد: بازرسان صنعت و معدن تنها زمانی می‌توانند با واحدهای متخلف فروشنده این اجناس برخورد کنند که قیمت پایه فروش از سوی جهاد کشاورزی تعیین شده باشد و این قیمت رعایت نشود.

وی تأکید کرد: برخی نظارت و بازرسی نیز بر اساس گزارش‌های مردمی است و در صورتی که اسناد و مدارک معتبر مبنی بر تخلف فرد محرز شود، واحد متخلف به تعزیرات حکومتی معرفی می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تأکید کرد: در ۹ ماهه امسال هزار و ۸۲۰ گزارش مردمی واصل شده که از این تعداد ۷۷۷ مورد متخلف صنفی شناخته شده است.

کد خبر 4200376

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha